Ειδική έκδοση

Κλασική έκδοση

London 2017- ELAiKOS Blend
Elaikos Blend
London 2018- ELAiKOS Blend
FlosOlei 2018- ELAiKOS Blend
FlosOlei 2019- ELAiKOS Blend
London 2019-ELAiKOS Blend

Elaikos blend

Elaikos Picual

Berlin 2020 platinum-ELAiKOS selection Picual

Berlin 2020 silver-ELAiKOS selection Blend

Elaikos blend

Berlin 2021 gold-ELAiKOS selection Thasitiki

Berlin 2021 gold-ELAiKOS selection Blend

Athena 2021 gold-ELAiKOS selection Thasitiki

ELAiKOS Νέα σοδειά

Και η εφετινή συγκομιδή, φαίνεται ότι μας δίνει ένα εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο, πρώιμης συγκομιδής και αυστηρά ψυχρής έκθλιψης, πλούσιο σε φαινόλες (πολύ πιο πάνω από το όριο που θέτει ο ευρωπαϊκός κανονισμός για τον ισχυρισμό υγείας), μοναδικό σε πολυπλοκότητα αρωμάτων και γεύσεων, χάρη κυρίως στην διαδικασία και στις κατάλληλες πρακτικές που ακολουθούμε κατά την καλλιέργεια, κατά την επεξεργασία στο ελαιοτριβείο αλλά και κατά την αποθήκευση και διατήρηση του ελαιολάδου.

Καλλιεργούμε κτήματα τα οποία αποτελούνται εξολοκλήρου από μία μόνο ποικιλία ελιάς όπως την Μεγαρίτικη ή την Θασίτικη και κτήματα πολυποικιλιακά, τα οποία αποτελούνται από διαφορετικές ποικιλίες ελιάς όπως Χαλκιδικής, Θασίτικη, Μεγαρίτικη καθώς και ποικιλίες όπως Κορωνέικη, Κονσερβολιά-Αμφίσης, Μανάκι και Καλαμών.

 • Ακολουθούμε πρακτικές μετριασμού και προσαρμογής της κλιματικής αλλαγής στην καλλιέργεια των ελαιόδεντρων

 • Καταπολεμούμε τα ζιζάνια στο κτήμα χωρίς  φυτοφάρμακα παρά μόνο με χλοοκοπή

 • Έγκαιρη συγκομιδή από τις αρχές έως τα μέσα Οκτωβρίου των κιτρινοπράσινων (έως μώβ) υγιών καρπών

 • Ψυχρή έκθλιψη (27 C’), σε διάστημα μικρότερο των 8-10 ωρών από την συγκομιδή – φιλτράρισμα του ελαιολάδου εντός 15 ωρών από την παραγωγή του

 • Αποθήκευση σε κλιματιζόμενο χώρο, σε σταθερή θερμοκρασία, σε ανοξείδωτες δεξαμενές με την προσθήκη αζώτου

Το αποτέλεσμα είναι ένα 100% φυσικό εκχύλισμα ελιάς, με έντονη φρεσκάδα, πολύπλοκο άρωμα, πλούσιο σε Ω3 λιπαρά και φυσικές ιδιότητες που μας βοηθούν να παραμείνουμε υγιείς μέσα από μία αρμονική διατροφή. 


Στην οικογενειακή επιχείρηση ELAiKOS extra virgin olive oil, είμαστε παθιασμένοι με την παραγωγή ποιοτικού ελαιολάδου και μόνο. Το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ELAiKOS έχει ένα ξεχωριστό χαρακτήρα που θα εμπλουτίσει την μαγειρική σας με ιδιαίτερο τρόπο.
Με πλούσιο άρωμα φρεσκάδας και ισορροπημένη πικρή και πικάντικη γεύση, ενισχύει και ταιριάζει σε κάθε γεύμα.
Μαγειρέψτε με το ELAiKOS ελαιόλαδο και χρησιμοποιείστε το στην αγαπημένη σας σαλάτα, λαχανικά, σε λευκό τυρί. Ταιριάζει απόλυτα σε κρέατα, θαλασσινά και ζυμαρικά.
Θα νοιώσετε αμέσως την διαφορά!

 • διεύθυνση

  Νίκης 79
  Νέα Πέραμος Καβάλα
  64007, Ελλάδα

 • τηλέφωνο

  +30 25940 21046

 • κινητό

  +30 6932477014

 • email

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. • διεύθυνση

  Νίκης 79
  Νέα Πέραμος Καβάλα
  64007, Ελλάδα

 • τηλέφωνο

  +30 25940 21046

 • κινητό

  +30 6932477014

 • email

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Copyright © 2021 Elaikos. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.